Головне

Ф`юрі: Я ніколи не битимуся з цими шахраями - братами Кличками

07.02.2013 12:43 39 0

Британський боксер Тайсон Фюрі вже передумав битися з братами Кличками. Тепер він хоче створити "свою власну еру" у боксі без боїв з українськими чемпіонами.
Про це Ф`юрі сказав в інтерв'ю worldboxingnews.net, в якому він також розкритикував WBC і її президента Хосе Сулеймана за те, що Джонатон Бенкс після перемоги над Сетом Мітчеллом виявився на більш високому місці в рейтингу WBC, ніж він.

"Я ніколи не битимуся з цими шахраями - братами Кличками, - сказав Ф`юрі, - Те, як вони уникають боїв з серйозними суперниками і вибирають мішків типу Соліса - і це за наявності мене - вони просто можуть йти в одно місце. Я створю свою власну еру у боксі, і навіть якщо на це знадобиться рік або два - я і не наближуся до цих двох (братів Кличків) ".

"WBC теж може йди куди чимдалі разом з Хосе Сулейманом, - продовжує Ф`юрі, - Ставити Джонатона Бенкса вище мене за перемогу над американським футболістом (Сетом Мітчеллом) - це просто смішно. Я бив справді сильних таких как Кевін Джонсон, і повинен бути вище його в рейтингу", - цитує Тайсона boxingnews.com.ua


 

Коментарі ()